01 de juny 2015

XALLENGER BTT ROQUETES BANDEJATS 1.5

Per fi avui diumenge ha arribat el gran dia per al nostre club, poder celebrar la cinquena prova del circuit de la Xallenger Btt Terres de l'Ebre i la primera edició a la nostra població.

Per part nostra hem posat tot el treball i les ganes perquè la prova sortigues el millor possible, demanem disculpes si hem fallat en alguna cosa ja que sabem que hem tingut alguns petits errors.

El moment de la sortida ha sigut impressionant, al sortir del pavelló per donar la sortida, personalment m'ha impactat molt, el veure els 250 corredors tots allí preparats.

Pel que fa al recorregut en general ha agradat molt, vam intentar que hi hagués un poc de tot: pista, fortes pujades i algunes sendes amb algun tram tècnic.

En resum, que estem molt orgullosos del resultat del nostre treball i esperem que per part dels corredors també sigui així.

Voldria aprofitar per felicitar als corredors locals per la seva molt bona posició en la classificació absoluta. La fèmina Montse Lahosa a la primera posició amb un temps de 3.05h i a Lluís Lozano amb la sesena posició en la classificació masculina.

També felicitar i donar forces perquè continuen així, a la corredora més jove Anna Cardona amb 10 anys i al més veterà, Manolo Jimenez amb 75 anys.

I per últim agrair l'ajuda i dedicació que han prestat tots els membres del club i els companys del Trail Roquetes, entre tots hem fet possible aquest projecte. Agrair també als patrocinadors de la Xallenger, els col.laboradors de la nostra prova, a les massatgistes, a l'Ajuntament de Roquetes, a les ambulàncies Baix Ebre i en especial a dos persones que m'han ajudat moltíssim en l'apartat burocràtic i tècnic que té l'organització d'una prova de la Xallenger, a Nando Aparicio i Enric Colomé. I espero no deixar-me a ningú.
MOLTES GRÀCIES A TOTS COMPANYS.
Tots junts podem fer grans coses.

Sergi Rodríguez
BTT TERRES DE L'EBRE  - ROQUETES





PODI ABSOLUT FEMENÍ LLARGA

PODI ABSOLUT MASCULÍ CURTA


 PODI ABSOLUT FEMENÍ CURTA

ANNA CARDONA (10 ANYS)

MANOLO JIMENEZ (75 ANYS)


CLUB MÉS NOMBRÒS: MONTBIKE AMPOSTA

P.D.: Quan hem anat a llevar les cintes del recorregut, ens hem trobat una cosa que no ens ha agrdat gens, això ha estat el munt d'envoltoris de barretes i gels que ALGUNS corredors van llençar al terra mentre competien. Des de el nostre club volem demanar a aquestes persones que respectin més la muntanya i que no costa res que despres de consumir una barreta energètica, amagar l'envoltori al mateix lloc on la portvaven.





1 comentari :

  1. Gracies a vatros, per organitzar una prova així, que sabem el que costa.

    (Nando Juan)

    ResponElimina