17 de juliol 2012

SORTIDA NOCTURNA PER AL DISSABTE 28 DE JULIOL

Estem preparant una nova sortida organitzada pel nostre club: SORTIDA NOCTURNA DESDE ELS PORTS-HORTA DE SANT JOAN-VIA VERDA.

Us ho expliquem amb detall per no asustar a ningú.

Sortida amb vehicle desde el Pont del Vicari de Roquetes (davant les escoles) a les 16.00 h. del dissabte per pujar les bicis fins al restaurant l'Esquirol dels Ports. Des d'aquí sortida amb btt (sobre les 16.30 o 17.00 h.) per remontar per la pista de darrera de la Mola passant per les Foies fins al Mas del Torero.

Seguirem per la sendera del Pí Ramut fins la pista de la Pell Negra, on agafarem una altra sendera per arrivar als Estrets d'Arnes, des d'on anirem sortint fins arrivar a sopar al Restaurant La  Venta del Romer (Horta de Sant Joan). Preu del sopar 15 €. per persona.


Aquí al restaurant tindrem servei de dutxes.

Després de recuperar forces al sopar, arrancarem de nit per baixar per la Vía Verda fins a Roquetes.



Necessitem confirmació d'asistència a aquesta sortida per poder fer les corresponents reserves al restaurant i us donem els horaris previstos per poder tenir varies opcions de recorregut.

16.00 h. Sortida desde el Pont del Vicari de Roquetes (enfront les escoles) amb cotxe amb algun acompanyant per pujar les bicis al port.

16.30 - 17.00h. Sortida en btt desde el Restaurant l'Esquirol fins Horta de Sant Joan. (35-40 km.)

21.00 h. Sopar al Restaurant La Venta del Romer (Horta de Sant Joan) 15 € per persona. Davant la gasolinera de la carretera de Vall-de-Roures.
Al sopar poden vindre els acompanyants que vulguen per sopar i/o recollir els ciclistes que no vulguen fer la Vía Verda nocturna. (30-35 Km.)

A partir de la 1.00 h. arrivada a Roquetes, hora aproximada i  un total de 80 Km. com a màxim.

P.D.: La confirmació d'asistència la teniu que fer per mail amb data límit diumenge 22 de juliol.
Si aviseu al nostre correu podem mirar de fer una altra baixada desde el Port fins als Estrets per a un nivell més assequible.

ANIMEU-VOS, disfrutareu com mai.






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada